Thats the way it is..

Tankar snurrar, mår inge bra plus man känner sig värdelös. Orkeslös. Mycket på jobbet med, blir en press bara det.

Men imorgon på jobbet ska jag ta tag i en sak så jag växer, det är bestämt! Jag måste växa som person och detta hjälper mig, kan jag lova! Har bestämt mig nu, ska fan göra mitt, sköta det som jag anser viktigt. Så imorgon då JÄVLAR!

Nu ska jag ta en promenad, lyssna på musik och bara gå och gå.

2 svar på “Thats the way it is..”

  1. Åh, usch. Känner igen mig mycket i det där.. Tungt när det är så, men man måste komma ihåg att det får vara okej ibland att vara orkeslös och tillåta sig själv till att inte vara okej liksom. Det kommer bli bättre! Jag lovar. Styrkekram!<3

    1. Ja jag försöker tänka så, mår verkligen inte bra nu så har svårt att sova 🙁 tänker en massa, har ångest men de blir nog bra..om jag lyckas somna dvs. Kram fina du

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *