Sista nattpasset ikväll…

Nu börjar jag bli hungrig, så funderar på om jag ska knata till Coop och handla lite, men det är bara ett problem. Jag är så groggy just nu, har sovit si så där 7 timmar dryga..är mör efter nattpasset och ikväll blir det ytterligare ett nattpass. Dock det sista, känns bra för vet inte om jag hade pallat ett till ärligt talat..

 

Byxorna är från Madlady Toppen är från Add9.se

Jag bara älskar de här byxorna, de ger mig minnen från då man gick 8;an, 9;an då dessa byxor var inne och nu har Madlady alla möjliga modeller och färger på de. Kolla in!

Vad ska ni göra ikväll? 🙂

2 svar på “Sista nattpasset ikväll…”

    1. Jag gillar faktiskt att jobba natt 🙂 de är nice, då man är en nattmänniska, ja som du ser haha 😉 Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *