Inte alls på hugget idag

En ny arbetsdag, är så sjukt jävla trött och frusen. Ingen ork alls, ville inte alls kliva upp men har inget val. Ett jobb är ett jobb liksom. Man kan inte ge upp bara för att man är trött. Jag får ta det lugnt på jobbet, får göra mitt bästa och det gör jag varje dag och ha i tankarna att jag är ledig imorgon.

De sa att det skulle bli fint väder idag, mjäääh ser inte ut så ärligt talat. ? Nåja får se hur det blir sen.

Nu på med jackan och bege mig snart.

4 svar på “Inte alls på hugget idag”

  1. Man kan inte vara på hugget alltid, hoppas det bli bättre på jobbet 🙂
    Man kan heller aldrig göra mer än sitt bästa, kämpa på <3

    1. Nej man har ju bra o dåliga dagar liksom 🙂 Ja jag kämpar på och nätterna ha gått hyfsat bra trots att de har varit sjuuuukt mycket 🙁 hur mår du snäckan?? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *