Visste ni?

Försöker någon trycka ner dig, vare sig med pikande blogginlägg, elaka kommentarer eller något spydigt på jobbet eller dylikt så är det ett bevis på att du står snäppet över de. Folk som mår dåligt eller har problem, ja eller är avundsjuk på dig – försöker alltid på något vis komma under ditt skinn. Ta inte åt dig, skratta åt de och sträck på dig. Du är bättre än de, på alla sätt och vis.

 

Man ska inte tvätta jeans ofta, de är bättre att använda de ofta och länge utan att tvätta de. Skita ner de ordentligt, och för guds skull – använd inte sköljmedel. Jag gjorde de på ett par jeans från Gina Tricot. Big mistake, jag kunde praktiskt taget slita sönder de med mina bara händer. Man förstör tyget.

 

Chihuahuan är en av de minsta och mest populäraste hundraserna. Jag har velat ha chihuahua ända sen jag bodde hemma men minns att mamma sa, att hon ville ha en stor hund. Men nu har man tre stycken och de är helt klart de bästa hundraserna i världen. Har länge velat bli en chihuahuauppfödare MEN mitt jobb går före just nu plus du måste ha kunskap, ha råd, och framförallt ha tid för att föda upp.

 

Att jag har stor fobi för spindlar och andra vidriga insekter. De ger mig ett sjukt äckligt obehag, jag lovar. Jag får sån panikångest att jag en gång (då jag såg en spindel i köket) sprang in på toaletten, och jag grät nonstop tills jag visste att spindeln var dödad. Jag lovar, jag pallar de inte. Likaså harkrankar, dödade en med en bunt reklamblad men klarade inte av att kasta de. Seriöst. bara om benet av insekten nuddar mig lite grann på handen, så vill jag bara duscha av mig allt, äcklas som fan.

Jag klarar av gamla människors avförig, kiss, ja även barns. Men spya och slem  alltså seriöst, de får mig att hulka nonstop. Så sjukt äckligt. Jag klarar inte av att kräkas själv, sån sjuk fobi så det finns inte. Får värsta paniken.

Jag är beroende utav kaffe, snus och coca cola. Det finns fan inget bättre och godare. Jag tror att ni som snusar, älskar kaffe och coca cola vet exakt vad jag pratar om eller har jag fel?

 

Att sex och orgasmer ger dig endorfiner och bättre immunförsvar. Ja det är sant, sex är som ett gympapass på gymmet. Och det har jag märkt, man mår bättre på många sätt. Så, nu vet ni det 😉

Tess Thelin

Written by

Kommentera

Translate »