Hemmafru arbete & filmen Kronjuvelerna

Men hallo babes! 

Hur mår ni idag? 😀

Själv må jag bra faktiskt trots mitt temperament som kommer ibland. Men är ju inte så pigg, sov inte så länge som jag borde men vafan, man lever bara en gång och vill liksom inte sova bort hela dagarna även om jag borde. Men har lite att syssla med, har rastat hundarna, och nu tvättar jag mörk 40 tvätt sen ska jag ta ljus 40 tvätt. Diska orkar jag fan inte, har ingen energi alls idag att fixa det. Är ju ledig, jag borde inte göra ett piss egentligen, eller? 😉

Nu har jag sett färdigt på Kronjuvelerna, filmen är svensk och den var faktiskt bra. Aldrig sett Björn Gustafsson i en sån här filmroll men han gör det bra. Faktiskt!

Jag måste nog ge den 7 stjärnor av 10 möjliga. Den är väldigt gripen, sorglig. För att inte tala om djup, man måste liksom hänga med ifrån början, tänka till lite. Jag rekommenderar den faktiskt. Är inte så där jätteförtjust i svenska filmer men denna är faktiskt bra.

6 svar på “Hemmafru arbete & filmen Kronjuvelerna”

    1. Kan inte bli bättre men är slut kroppsligt, inte psykiskt jag har ingen motivation till någonting..orkeslös som faaaan 🙁 Hahaha men skönt att vila upp mig 😀 Va gör du idag? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *