Hemma, ett bad & klänning från Gömda Juveler

Ej sponsrat inlägg

Hej på er babes! 

Har precis kommit ur duschen 😀 Alltså gud vad skönt att få ta ett litet bad efter ett långt arbetspass, pch med musik i öronen och med en lättöl i handen så njöt jag till fullo. Sambon tog våra bebisar till hans jobb, för att städa ur bilen och låta bebisarna springa av sin energi. Man ska ta vara på vädret som är nu 😀 Sen bara längta tills älsklingen kommer hem så man får krama om honom extra hårt men en puss fick man innan han åkte iväg så lite mättad är jag 😉

Klänningen är från Gömda Juveler

Imorgon börjar jag klockan 15.00 så får en ordentlig sovmorgon, så behövligt för har klivit upp efter 05.00 nu de här två dagarna och jag är verkligen ingen morgonmänniska men det gick bra. Jag jobbade med de bästa – vi har haft skitkul 🙂

Dock värker vaderna, fötterna och ryggen men mitt jobb är värt det. Jag har verkligen valt rätt.

Vad har ni sysslat med denna söndag?

12 svar på “Hemma, ett bad & klänning från Gömda Juveler”

  1. Gömda Juveler finns dessvärre inte mer, de heter något annat nu 😀 De har lite mer moderna kläder nu, ska blogga om de senare 😛 Men älskar klänningen, den är såååå skön 😀 Kram babe :* <3

 1. Låter bra-att du trivs på jobbet! det är såå viktigt 😉
  Skönt med sovmorgon imorrn då .. 😉
  Jag har varit ledig 3 dagar , riktigt nice ;)<3

  Jag har ju tidigare jobbat inom vården, men inte längre .. 😉

  Kramar!

  1. Ja trots de är tungt med vissa vikarier osv så funkar de med ordinarie 😀 Jag är ledig nu, jag mår toppen bra 😀 Man måste vila 😀 Okej va jobbar du med nu då? 🙂 Kram fina du

  1. Den är skön och gillar mönstret och färgen på den, den är ovanlig men snygg 😀 Lär nog använda den ofta 😀 Bra med städning, bör ju göras de med hahaha xD

  1. Jodå hyffsat men stressigt o tungt, är på tyngsta avd på huset just nu..man hinner knappt sitta ner och dricka kaffe.. men men de är bara att kämpa vidare 😀 Nu är jag ledig i tre dagar så vill ha lugn och ro, må bra och rå om mig sj 😀

  1. Alltså jag älskar mitt jobb, har kul med arbetskamraterna..trots brist på personal, svårt med vissa i personalen som tyvärr blir sur så fort man säger som man tycker så är det bra..man sliter och gör sitt jobb men när man är ledig, efter några arbetspass då har man ingen energi kvar 😛 Hahaha hur mår du då??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *