5 saker du inte visste om mig

Jag hatar då andra killar raggar på mig. Det är så sjukt avtändande med klyschor som “Åh dina ögon, jag drunkar i de” “Vad sexig du är” osv. Jag har min pojkvän och sambo och han är enligt mig den bästa, sexigaste som finns. När andra killar raggar på mig, bad or good days – fiffi torkar igen med en gång. Jagb är upptagen, fatta någon jävla gång och nej jag är inte en sån brud som vill ha någon “oskyldig flört” på sidan om. Jag är lycklig med min sambo, move a long asshole.

När folk tror de är bättre än andra och ger mig order. Fatta hur fett störande det är. Den enda chefen över mig är jag, över mig själv och jag fullkomligt hatar då folk vill bestämma över mig. Jag gör vad fan jag vill, när jag vill. Jag garanterar er, att jag himlar med ögonen så fort någon ger mig order om vad jag ska göra, hur jag ska leva mitt liv och kommer med några jävla kommandon. Jag är ingen jävla hund. Måhända att jag kan vara en hynda ibland, en bitch. Och det är tack vare en arbetskamrat som jag kallar för L här inlägget.

Jag är grym på photoshop. En fd vän (som försvann då jag mådde sjukt dåligt för över ett år sedan som jag inte är vän med idag) lärde mig photoshop via msn. Synd att min dator inte vill installera det, hur jag än pillar och försöker, men jag funderar på att köpa ett paket nu vid löning och installera det från scratch, där jag kan göra headers, bloggbilder när fan jag vill utan att be andra pillar ihop saker åt mig.

Jag är en snusare. Och jag ångrar inte att jag började. Jag har velat testa i flera år, men varit för “feg” eller något men faktum, är, its so me. Glad att sambon accepterar det, men ingen kan bestämma över mig. Im a free spirit.

Jag hatar ingen. Så länge folk har behandlat mig bra, så har jag inget otalt med de. Är de schyssta emot mig, så är jag schysst tillbaka. Minsta snesteg och jag backar, och blir vaksam. Behandla mig som skit, och jag ser till att du blir skiten under mina skor. Och upprepade misstag trots folk säger att de har förändrats till de bättre, men gör samma misstag igen så säger jag stopp. Jag varken förlåter de eller släpper in de igen – dock testar jag folk. Och har märkt med några att de är samma skrot och korn nu som 2013. Vissa förändras aldrig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *