Visste ni detta om mig?

 

Jag uppskattar ärlighet. Folk som är raka och ärliga. Just därför blev jag sams med Emy efter ett stort, ja vi kan inte kalla det bråk eller tjafs men en händelse som gjorde att hon tog avstånd. Men mådde så äckligt dåligt just då, mycket som hände i mitt liv som inte fick mig att må bra – ja jag var olycklig och djupt deprimerad. Hade ångest, panikångest, och självmordstankar. Så illa var det just då, så hörde av mig till Emy och bad henne släppa ut alla åsikter, tankar och funderingar som hon hade just då och DÄR och löste vi allt så idag är vi vänner igen och det känns så jävla bra. Vi har ju faktiskt varit vänner så pass länge, att vara osams med henne känns inte bra alls.

 

Jag föredrar killkompisar. Ja sannerligen, personligen ser jag mindre drama i killkompisar än tjejkompisar men de finns ju faktiskt undantag. Dock kan jag sällan vara vän med killar, de förväntar sig oftast mer eller så blir de kär i en. Det är också synd. Men visst jag har många tjejkompisar med, men de är få raka, sanna, ärliga, som är precis som mig. Vi kan yttra våra åsikter till varandra utan att vi blir sura, och kallar varandra elaka. Vi behöver inte höras varje dag för att veta vars vi står. Det är sann jävla vänskap.

 

Jag älskar att vistas ute i skogen på sommaren. Speciellt kvällar och nätter, det är så jävla skönt. Bara höra fåglar, och vatten som kluckar in mot land. Att sitta med ett fiskespö, en öppen eld och bara vara.

 

Jag gillar att fiska. Svårt att tro va? Visst, att greja med olika meten, och få av fiskjäveln från kroken är väl ett dilemma i sig men jag och min vän C var ute en gång för flera år sen, drack en öl och fiskade. Dock mitt mete fastnade i ett träd så han fick hjälpa mig loss hahaha 😀 Men jag älskar att fiska och jag älskar att äta fisk, om man tillagar den på rätt sätt dvs 😉

 

Jag är en ensamvarg. Ja det har jag typ alltid varit, men ibland har jag såna dagar då jag vill hänga med vänner eller ensam med sambon och bara vara. Men ibland, är de skönt att sitta ensam på nätterna eller om dagarna, och göra mina “tjejstuff” 😉

 

Jag älskar sushi. Ja helt sjukt, jag trodde först inte att jag skulle tycka om det men det gör jag. Så jävla gott så det finns inte.

Bild lånad från google

Älskar jag en person så gör jag i princip allt för denne. Jag har ju mina gränser ofc, vissa saker vill man inte och känns det inte bra för mig så gör jag det inte men de mesta gör jag verkligen för personen. Vänner, sambon, den lilla familj jag har kontakt med – spelar ingen roll. Jag försöker ställa upp om jag verkligen kan. Kanske för snäll i vissa fall, trots smärta och olust..det är fel för mår sällan bra efteråt.

 

Jag är en trogen människa. Trots om det skulle finnas problem i paradiset, så är jag ändå trogen. Jag är en sån som står ut så att säga, försöker lösa saker och går det inte – well jag står ut tills känslorna svalnar men inte ens då är jag otrogen eller dylikt. Då lämnar jag personen i fråga. Men så länge känslorna finns kvar, och att jag verkligen vill att allt ska bli bra, så stannar jag och är trogen no matter what. Otrohet löser inte ett jävla piss, det bara förstör.

Jag 2013

Tess Thelin

Written by

6 comments / Add your comment below

Kommentera

Translate »