Ute i det härliga vårvädret ☀️

Gud så sköööönt, nu fan är det vår. +6 i malmberget, Gällivare och jag mår hyfsat bra. Dock drömde jag en sån sjuk jävla dröm så det finns inte. Mår inte dåligt av den eller så, den var bara.. sjuk 🙄🤔

Inte ens jacka, bara en T-shirt under och en fleece hoodie – såååå nice! 😉 Man värdesätter solen och värmen när man har haft en riktig vinter.

Nu in, ta en dusch och testa de nya produkterna.

Tess Thelin

Written by

2 comments / Add your comment below

  1. Svar på din kommentar:

    Åh va gött att du oxå har sol då!..😃😎 ja men visst ä det typiskt att folk ska lägga sig i så fort ja hoppat över träning hit å dit men ändå tar ja tag i det när jag orkar iallafall.😉☺ haha ja men precis.. man tycker ju det. å minsta lilla man t.ex skriver om att man kör med fett förbränning tabletter/kapslar eller även protein pulver efter träning så får man ibland konstiga kommentarer för det. Så ja de kan ju sköta sitt så sköter jag mitt lixom.😉👍

    1. Men skit i tönten, han kan väl inte få snygga brudar som oss plus jag är hellre en barbie än en feg jävel som kommenterar en massa skit 😉 Plus jag tar inte åt mig av vad stalkers, haters skriver de har något fel innanför pannbenet eller saknat något där överhuvudtaget 😛

Kommentera

Translate »