Fräscht och livfullt hår med Harmony Life – Jazz

Ej sponsrat inlägg

Heeej sötnosar! 

Jag har precis kommit ut ur duschen, och jag kan säga med en gång att mitt hår känns friskare med schampot från Harmony Life, det är skillnad mot de schampo jag använt tidigare. Håret är mer livfullt och jag tänkte direkt; det är ett riktigt positivt tecken. Jag minns att håret vart så här sist jag använde detta schampot och på bara några månader hade jag axellångt hår och nu har ju håret vuxit ganska snabbt ändå under bara några månader, men använder jag detta ofta så kan vi säkert se ett bra resultat.

Nu ska jag bara mysa framför youtube, och nej jag ska inte ta tag i mer disk. Orkar inte haha! Jag tänkte först att “Vadfan, jag tar lite disk så slipper man sen” Men neeeejråååh, jag vände ryggen mot och sket i de haha! 😀 Chilla med bloggen och youtube låter mycket roligare, right?

Tess Thelin

Written by

Kommentera

Translate »