Varför?!

1. Varför pikar man människor, ser ner på andra som omplacerat katter, hundar när man själv har omplacerat sin egen hund? Inte riktigt förstått mig på såna människor?

2. Varför snackar man en massa skit om en person och funderar på att lämna denna pga dess beteende för att sedan slicka den personen i röven? What a fuck?

3. Varför ständigt höra av sig till en person trots att man har sagt gång på gång att man inte inte vill veta av denna person. Och när personen i fråga inte får sin vilja igenom så snackas det skit, sprids rykten om en att man är psykopat osv. Kom igen, acceptera ett nej!

Har tagit en halvtimmes rast men myser med brukarna och äter godis med de 🙂 Livet känns bra då jag är här. Men längtar hem till min älskling 😔❤️

Tess Thelin

Written by

6 comments / Add your comment below

    1. Hahah men eller hur..och de tror seriöst man vill ta kontakt och lösa problemen..haha vem fan vill ens ha en sån person i ens liv? Vem fan vill ens försöka prata ut och lösa problemen med en sån? Inte då jag..såna håller jag mig undan, de är för mycket drama och falskhet men de är inte klokt hur folk håller på, och hur de argumenterar. Det är ok att de gör saker, men när andra gör exakt samma sak, nej det är fan inte okej HAHAH 😀 You are a bad person..wtf är de inte fjortisar som argumenterar så? 😛 Kram babe

    1. Nä det har inte jag heller..och de tror seriöst man vill ta kontakt och lösa problemen..haha vem vill ha en sån person i ens liv? Att ens försöka prata ut och lösa problemen. Inte jag..såna håller jag mig undan, men de är inte klokt hur folk håller på, och hur de argumenterar. Det är ok att de gör saker, men när andra gör samma sak, det är fan inte okej HAHAH 😀

Kommentera

Translate »