Ny crop hoodie från Add9.se

? Hej på er! ?

Har pratat lite med min fina vän Mikkiz ett tag om portaler ikväll, hon ringde, ja sen pratade vi om jobb och sånt. Vi båda är helt slut efter våra jobb så vi fick verkligen prata av oss lite. Skönt när vi förstår varandra ? att man inte alltid har ork att prata i tele men vi finns alltid för varandra och vi vet vars vi står. Har väl varit vänner sen 2013-2014 typ ?

Fick äntligen min tröja från ADD9.SE gud jag fullkomligt älskar den. Visst är den snygg? ? En crop hoodie, in på deras sida och hitta eran favorit. De har mycket tuffa och snygga smycken, kläder ja men allt!

Nu ser jag på Mean Girls 2, men favoriten är nog favoriten. Uppföljare är sällan bra ?

Sen blir det att sova, är helt slut psykiskt och fysiskt. Rygg och fötter värker.

Vad gör ni?

2 svar på “Ny crop hoodie från Add9.se”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *