Handla, hämta ut paket & svara på era kommentarer

Hej hej 🙂

Ja 14 kommentarer från er har droppat in, måste ta mig tid att svara på de. Håll ut, jag dissar er inte har bara varit så mycket i helgen haha 😀

Sen fick jag två notiser från postnord.se – har två paket att hämta ut. Plus jag måste handla lite 🙂 Peeeuuuw, mycket att göra. Ska bara gå och kissa sen klä på mig och gå. Ja de blåser som satan, bebisarna frös då vi var ut, ja det var roligt först att gå runt och lukta, kissa och bajsa men sen när allt vart klart så ville de in fort som tusan. Nu har några utav de ätit och de har myst ner sig i bädden.

Byxor och tröja är köpt på ebay.com

Jag orkar fan inte sminka mig, jag borde egentligen lägga på lite, för ser ut som något katten har släpat in – jag ser fortfarande nyvaken ut HAHA 😀 Trots att sambon säger att jag ser supersöt ut då men mjääähh! Inte då man ska ut bland folk.

Men sov sjukt bra inatt, dock vaknadejag  till och från imorse, från klockan 09.00 ungefär sen vid 11.00 och sen vid 12.00 och då bestämde jag mig för att detta går bara inte, då man trots lediga dagar har mycket att göra ändå. Men jag skriver mer sen, måste greja innan jag går.

Puss och Kram!

Tess Thelin

Written by

Kommentera

Translate »