Det här med snapchat – att kunna bjuda på sig själv

Ja, hörreni! Vad kan man säga om alla dessa snapchat filter? Well, de är bra att bjuda på sig själv ibland 🙂 Det gör jag typ jämnt, ibland får t.om sambon filma mig i alla möjliga filter. Förr hade jag inte självkänslan överhuvudtaget, hatade då andra filmade mig, tog kort.

Man hade noll självförtroende också, jag fick enbart ta kort på mig själv och det var bara okej om det var på mina villkor nu trots bajsdagar då man känner sig ful och bläää (såna dagar har alla i princip, så kom inte med något annat) Men alla har bra och dåliga dagar, då dras man verkligen ner men jag lovar, låt någon ta kort på dig med något roligt snapchatfilter, kolla hur du ser ut i de, typ som jag här till vänster. Alltså wtf? Skoja! HAHAHAH 😀

Ja jag måste säga, jag har sett bättre dagar men tyckte de var så roligt så skickade till en hel del på snapchat och alla fick sig ett gott skratt 😉 Jag och en granne vi satt och skickade fula snapchats ett tag, ja jag och min vän Mikkiz också..vi undrade just vad det var för fel på oss haha, normala är vi då inte, kanske därför vi har varit vänner så jävla länge också. Båda på nouw.com´s topplista över västerbottens län – efter det peppa vi varandra och våra bloggar vart stora 🙂 Så vi tjejer ska och bör vara, rivalitet kommer man ingen vart med? Right!?

Tess Thelin

Written by

2 comments / Add your comment below

  1. Haha ja den där var ju riktigt härlig å rolig bild så 😄😄😉👍👍(bra har svarat på dina kommentarer i min blogg nu så..) ☺

    1. Men eller hur? Asså bäst är om du svarar på mina kommentarer i min blogg, väldigt svårt å följa alla svar i din blogg liksom 😉 Får så många kommentarer så hinner och orkar inte o gå in på bloggar för att läsa svar.

Kommentera

Translate »