Svar på tal! – Det där med att se bra ut

Något man får stå ut med när man ser bra ut, så är det att är kåta, äckliga och desperata snubbar skriver random till en och förväntar sig ett svar ifrån en. Jag däremot svarar aldrig på random meddelanden på facebook eller instagram från kåta och desperata snubbar. Jag lovar, de blockas och raderas direkt. För det första så har jag pojkvän, sen skiter jag i de fullständigt för har det viktigaste i mitt liv vid min sida.

img_6669.jpg
img_6676.jpg
img_6678.jpg
img_6677.jpg

Här är något exempel som faktiskt äcklar mig som fan, att de inte har vett och etikett? Det står på min profil att jag har pojkvän. Om de tror jag söker spänning på sidan om, att jag är den typen av tjej så tror de fel. Jag älskar T, och jag är en trogen flickvän plus jag är för bra och för snygg för de iallafall 😉

Nåja en varning till er därute, fall inte för denna smörande sörja. De är desperata, olyckliga, ensamma och allmänt kåta. Gör som mig, blocka och radera and just move on!

Nog är man en läckerbit minsann – olalalaaaa, t.om jag dregglar när jag ser mig själv 😀 HAHAHA!

 

Tess Thelin

Written by

Kommentera

Translate »