Paket ifrån Add9.se

Har diskat, tvättar och förbereder middagen. Blir räfflor och kebab – man är helt slut efter en dag på jobbet. Är en tung avdelning nu, vi hann sitta i 10 minuter imorse och äta frukost sen iväg igen för att hinna med resten innan lunch och rasterna. Men nu tog hjärtat över – han är för jävla bäst ❤

Glad blev jag då iallafall nät jag såg att jag hade fått paket från Add9.se – världens coolaste butik någonsin.


Armbandet hittar ni här


Fick även en liten present, de är fan underbara ❤ De är de bästa men det kanske är för att vi har samarbetat lite på instagram – ibland lånar de mina bilder. Gå in på deras shop, ni som har den lite hårdare stilen blir inte besvikna. Det lovar jag er 👌🏻

Klänningen hittar ni här


Tröjan hittar ni här


Armbandet hittar ni här


Armbandet hittar ni här


Fick även ett skitcoolt bälte hem i detta paket men visar det en annan dag då jag har det på mig – nu har jag myskläder på mig 😉

Tack Add9.se för snabb leverans, bra service och grymt läckra kläder och smycken 👍🏻

Tess Thelin

Written by

Kommentera

Translate »