Paket ifrån Add9.se

Har diskat, tvättar och förbereder middagen. Blir räfflor och kebab – man är helt slut efter en dag på jobbet. Är en tung avdelning nu, vi hann sitta i 10 minuter imorse och äta frukost sen iväg igen för att hinna med resten innan lunch och rasterna. Men nu tog hjärtat över – han är för jävla bäst ❤

Glad blev jag då iallafall nät jag såg att jag hade fått paket från Add9.se – världens coolaste butik någonsin.


Armbandet hittar ni här


Fick även en liten present, de är fan underbara ❤ De är de bästa men det kanske är för att vi har samarbetat lite på instagram – ibland lånar de mina bilder. Gå in på deras shop, ni som har den lite hårdare stilen blir inte besvikna. Det lovar jag er ??

Klänningen hittar ni här


Tröjan hittar ni här


Armbandet hittar ni här


Armbandet hittar ni här


Fick även ett skitcoolt bälte hem i detta paket men visar det en annan dag då jag har det på mig – nu har jag myskläder på mig 😉

Tack Add9.se för snabb leverans, bra service och grymt läckra kläder och smycken ??

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *