Jag har aldrig…

Gjort något jag inte vill. Förut gjorde jag alltid det, ja det var det absolut DUMMASTE man någonsin har gjort. men sa jag nej till saker, så fick jag alltid så mycket skit så man fick dåligt samvete, man mådde helt enkelt uselt, sen förstördes saker fullständigt så man gjorde saker under tvång, press och manipulation (Man hade ingen självkänsla, självförtroende och älskade inte sig själv tillräckligt) Och vad hände, jo allt blev förstört. Lust att göra saker, det dog ut helt och man blev deprimerad sen sket sig saker med tiden fullständigt. Idag gör jag aldrig saker, om jag inte själv känner för det. Vill jag något, då är det helhjärtat och oftast av kärlek och då är det ju på mina villkor. Vill andra något, som jag inte vill så blir det ett nej – kan de inte ta det, deras problem inte mitt 🙂 Det får helt enkelt stå ut med mitt ratande, vem vet..utan tjat så kanske suget till saker kommer automatiskt.

Ett av de värsta jag har varit med om, angående det där med att folk inte kan ta ett nej utav mig, det var då en vän jag lärde känna i Norrköping ville få ut mig på krogen och festa loss och då hade jag jobbat hela veckan nästan, plus hela den fredagen (det var också inom äldreomsorgen) jag sa “kanske, vi får se” först men sen när man kom hem på jobbet hade man ingen ork, man ville bara ta det lugnt och sova. Hon “gjorde slut” med mig. Då tog det hårt, idag ser jag det som att hon inte var en vän överhuvudtaget. Så kom ihåg, gör saker för din skull – för att du vill, inte bara för att vara snäll eller för att andra vill eller tjatar på dig. Jag har lärt mig att ska man vilja något så måste det vara helhjärtat, annars ljuger man för sig själv framförallt. Och gör man saker helhjärtat, då är det hela du som vill detta och saker blir så mycket bättre och lättare.

 

Jag har aldrig varit gravid eller gjort en abort. Nej, det enda jag har haft är graviditets symptom pga att man börjat på ppiller igen, och att mens tidigare hoppat över en någongång och man har blivit osäker och testat sig men visat sig att man inte var gravid.

 

Jag har aldrig haft en könssjukdom. Nej aldrig i hela mitt liv, thank good. Jag har alltid haft en frisk fiffi. Det enda man drabbades utav pga trionetta 28 och yasmine 28 – det var underlivs svamp men nu har jag aldrig fått ens det. Woop woop!

 

Gått på droger. Nej jag har aldrig testat knark eller dylikt, och kommer aldrig prova. Den enda drogen man har testat är väl typ alkohol. Men knark och dylikt skulle jag aldrig testa eller ens överväga att prova. Folk får göra precis som de vill, det är deras liv det är ju liksom inget jag kan styra över. Men när det kommer till mig så är det “Big No!” till droger.

 

Opererat mig. Nej faktiskt så har jag klarat mig undan operationsbordet, jag känner mig jävligt glad och stolt. Och bara för att jag skriver detta offentligt nu, så ramlar jag här utanför och bryter benet eller något, skulle inte förvåna mig. Karma is a bitch säger de HAHAHA 😀 Nästa gång kanske jag bloggar från sjukhuset?! 😉

 

Jag har aldrig misshandlat någon. Nej jag har aldrig hamnat i slagsmål någongång. En endaste gång gav jag en person en rejäl bitchslap, han kallde mig hora och fitta, ja allt vad det nu var. Jag frågade i all ilska; “Vad fan sa du för något?” Han upprepade “Din jävla fitta hora, du är inte värd ett jävla piss, idiot!” Och där fick han bitchslapen. Men jag visade iallafall vars jag stod. Han vart chockad, han trodde nog aldrig att jag skulle reagera på det viset. Men det är enda gången jag verkligen har slagit någon. Jag har en käft som jag kan använda, den duger finnemang. Enda gången jag kanske skulle slå någon är väl om det är i självförsvar.

Jag har aldrig varit otrogen. Uppenbarligen för att jag själv vet hur jävla ont det gör, exen var otrogna ja jag lovar er att allt blir förstört. Därför jag inte kan vara vän med någon av mina ex. Det är fan stört omöjligt efter en sån händelse. Vare sig man flörtar på communities, snapchat yes you name it, skickar halvnakna bilder och håller på, eller drar hem till varandra och har sex – bara att gå bakom ryggen på personen man påstår sig älska med just dessa saker – anser jag som otrohet.

 

Varit inne i huset efter då mamma dog. Nej det gör alldeles för ont, även om det bor andra i huset och man lätt kan knacka på, förklara sig och be om en rundtur så vet jag inte hur jag kommer att reagera men tror jag behöver det. En dag, ska jag ta mig till byn och ta det steget. Jag vill få ett avslut på detta och jag känner att jag måste göra detta – jag tror det skulle göra mig gott ärligt talat.

 

Gjort en skönhetsoperation. Nope jag är 100% natura. Läppar, rumpa, lår, mage, bröst, ansikte – ja allt är naturligt.

 Jag har aldrig trott på gud. Nej heller inte på djävulen, hade Gud funnits hade inte världen sett ut som den gör idag, jag hade inte varit med om allt som jag har varit med om. Gud och Djävulen är bara BS.

 

 Jag har aldrig haft sug efter barn. Nej, inte ens då jag var 22-26 år har suget funnits. Det har varit få korta perioder då jag var 29-30 men suget försvann lika snabbt igen. I dagens läge, nej nej nej. Jag trivs bra utan och har aldrig haft ett rejält bebissug, och faktiskt så känns det jävligt bra ändå 🙂 Man behöver inte skaffa barn bara för att, eller för att andra vill och gör det. Upp till var och en.

 

Jag har aldrig velat bo i Stockholm. Kortare sagt än gjort, men nej nej nej! Jag trivs bäst i norrland, norrland är mitt hem. Punkt slut 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *