Det är inte mina drömmar..

Måste sova, iallafall försöka. Tankar, funderingar och känslor kom upp då jag såg filmen.

Förstår inte det där med giftemål. Inget blir bättre eller sämre, ett giftemål löser inte ett jävla piss – fråga mig. Det löser inga problem, det är bara papper och löften som sällan kan hållas. Man kan ändå vara otrogen trots att man gifter sig. Man kan ändå sluta älska varandra med tiden.

Nu säger jag inte att ALLA giftemål slutar så, vissa är gifta i 60-70 år utan som helst problem i paradiset. Säger inte att folk inte får gifta sig 😉 Folk får göra precis som de vill, detta är bara mina åsikter. Vissa har det ju hur bra som helst som gifta och är jätte lyckliga vilket jag tycker är underbart. Men jag kommer aldrig gå igenom detta igen. Det är väl bra så som det är redan? Och varför ändra på saker och ting som faktiskt redan ÄR bra och om det redan finns kärlek inom en så pass att man vill skrika utav lycka, duger inte det?

Förhållanden måste man jobba på, saker kommer inte av automatik och allt blir inte serverat på silverfat. Det gäller att lyssna på varandra vare sig det handlar om rädslor, stöttning i livet eller vid sjukdom. Och är det nu så att man älskar varandra, så uppkommer sällan problem om man är villig att jobba på de.

Så länge man pratar med varandra, är ärliga mot varandra, är trogna och är villig att kämpa till 110%, trivs i varandras sällskap. Känner trygghet, kärlek och tillit så ser jag ingen tvivel om att det är kärlek. Och har man allt detta så klarar man fan i mig allt!

Jag är lycklig så som det är just nu. Jag kan bara och iaktta T och le, vare sig han är vaken eller sover. Men jag kan fortfarande känna hur det pirrar i magen, känna lycka och kärlek trots att vi “bara” har varit tillsammans i över ett år – vilket är positivt när det kommer till mig. Vill inte byta ut detta mot något.

Och försvinner allt detta så försvinner en stor del utav mig. Jag vet att jag kommer att bli alldeles tom, kallt och orkeslös. Då finns det inget kvar utav gamla Tess. Då vet jag att jag stänger av helt, som en maskin. Jag känner mig bäst själv, finns ingen annan som gör det. Bara jag!

Kom ihåg; lev här och nu, njut av det du har. Lev ditt liv som du vill, älska och må bra! Oavsett vilka val du än gör. Gift dig, skaffa barn om det nu så är dina drömmar. Förlåt, älska och gå vidare. Du lever bara en gång. Säg de ord du aldrig vågat säga innan. Säg de innan det är försent!

Men att gifta sig och skaffa barn – det är definitivt inte min drömmar 🙂

Godnatt! 🌙

Tess Thelin

Written by

Kommentera

Translate »