Visste ni detta om mig?

Jag har aldrig varit otrogen. Och kommer heller aldrig att vara. Att hålla hemligheter idag, ger mig sjukt dåligt samvete även om de exempelvis är en present eller överraskning till sambon. Det hugger i magen direkt. Mår allmänt skit.

 

 Jag går utan trosor hemma. Japp, så är det men det är bra att lufta fiffi, trosor blir för åtsittande och det är bra för underlivet med lite frisk luft, ja tacosen måste få hänga fritt helt enkelt.

 

Jag föredrar små hundraser framför stora. Därför jag valde chihuahuan. Liten enkel och lätthanterlig OM man uppfostrar den från start och inte daltar med den, beskyddar den. Då får du en bjäbbig jobbig liten best.

 

Jag fiser och rapar bäst fan jag vill. Jag är mänsklig, måste raparna och fisarna ut ja men släpp de fria. Inte hälsosamt att hålla de inne, eller hur?

 

Jag är en bitch. Jag säger exakt vad jag tycker och känner men kräver inte att andra tycker som mig. Har någon problem med mig, så tar jag upp det med personen och försöker reda ut de. Ja om personen i fråga betyder dvs eller jag tycker om personen i fråga.

 

Jag älskar sura coca cola nappar. Ja men inget klår de, det finns alltid ett eller två beroenden i godisvärlden och jag har just detta beroende för sura coca cola nappar. Nomnomnom!

Jag har träffat några kändisar i mitt liv. Markoolio, Linda Rosing, Leif Loket Olsson och de i Mora Träsk. Ganska coolt huh? Sen har jag pratat lite med Johan och Chris i De vet du,  T.J Thyne och Eric Millegan i serien Bones via internet. Riktigt schysta snubbar..

 

Jag har sjukt många dildos och sexleksaker. Ja det blir väl lätt så med alla samarbeten och för att jag gillar att prata om ämnet sex, är väl därför alla samarbeten. Kommer gärna med tips och råd om jag kan. Förstår dock inte alla torrisar som inte vågar prata om sex. De som anmäler mina bilder på exempelvis instagram osv. Eller de som fnittrar och gömmer dildos som om de skäms över sin sexualitet. Fy skäms på er, ha sex, ha kul och för guds skull – HA KUL! Detta är år 2018, come on!

Jag har blivit misshandlad och våldtagen i tidigare relationer. Japp, det var då och nu är nu. Det är det förflutna. Inget jag kan få ogjort, inget som jag klandrar mig själv för. De som misshandlar och våldtar är sjuka i huvudet – på riktigt.

Jag har svårt för att bli kär. Det kan jag med en gång bekräfta för er, för den jag är med nu idag ger mig en helt annan känsla än de jag var med tidigare. Nu spritter det i kroppen, känner liksom en pirrande längtan och saknad om jag inte är med honom, rädslan att detta ska ta slut finns där och jag bryr mig. Att massera fötter hatar jag, hatar fötter inklusive mina men att massera sambons fötter är helt okej. Jag känner något för honom som jag inte har känt för någon annan tidigare.

6 svar på “Visste ni detta om mig?”

 1. Så härligt att få läsa om dig och att Du delar med dig<3
  Men så tråkigt att fina du blivit utsatt för sånt hemskt 🙁 Fy fan alltså 🙁
  Men shit vilken kämpe Du är<3

  Åhh jag gillar med sura godisar och nappar! så gott ju 🙂
  Har heller aldrig varit otrogen, har däremot haft en partner som varit det. Svin. Skulle aldrig accetera sånt beteende .. 🙁

  Hoppas Du har en fin kväll sötis<3

  Kramar

  1. Tack darla 🙂 Nej men det var då, de var kräk inget jag mår dåligt av idag men visst, våldtäkts scener i filmer mm får mig illamående, skakis och mår skit men de släpper sen. Ja jag har också haft otrogna ex, men de var de som hade fel och problem. Vet jag är bra och duger som jag är inom allt, de hade någon sjuk blick på hur en relation faktiskt ska vara. Beklagar du också drabbats av det :/ Kram sötnos 🙂 <3

  1. Haha men fan så kul, då fortsätter jag komma med såna inlägg 😀 Just keep them goin liksom 😉 Hur mår du snäckan? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *