Satisfyer Pro 2 – En sexleksak från himmelriket

Jag måste bara rekommendera en sexleksak för er, vare sig ni är singel eller inte men jag kan säga med en gång att jag är svinnöjd. Detta är en av många utav mina favoriter.

SATISFYER PRO 2

[easy-image-collage id=167]

Detta är inte vilken vibrator som helst, utan denna skapar ett vakum och luft som stimulerar klitoris. Med denna kan du öka pulseringen, den har alltså 11 program som du kan variera emellan. Med satisfyer pro 2 kan du komma lätt. Behövs inte bytas några batterier utan du laddar den lätt i datorn t.ex.

Jag rekommenderar den lätt, jag kan få orgasmer flera gånger på raken med den, och jag garanterar att jag kommer varje gång.

Lägg munstycket i silikon mot klitoris, tryck på den lilla knappen för att få igång den. Den ovala stora knappen väljer du program. Tillsammans med din partner eller med en dildo får du en upplevelse du sent kommer att glömma. NI lär inte bli besvikna 😉

Den är dessutom vattentät (jag rekommenderar er att testa använda den i badkaret) och rekommenderas att användas med vattenbaserat glidmedel. Den är lätt att rengöra, silikonmunstycken kan tas lös lätt och kan sättas på igen utan som helst problem. Jag fullkomligt älskar den.

Jag ger Satisfyer Pro 2 5 stjärnor av 5 möjliga 

 

I samarbete med Sexleksakeroutlet.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *