Många unika besökare + Lust och Energi – piller som är bra för dig och din kropp

Hej hej gullnosar 🙂


Är allt bra med er? Med mig är det bara bra trots ryggvärken som dödar mig långsamt. Men bättre blev det då jag upptäckte en sak igårikväll. Det är helt otroligt!

Hade tänkt dra ut på denna information men kan ärligt talat inte hålla mig. Att hålla hemligheter är ibland svårt, speciellt då det gäller en själv. Haha 😀 Sorry for that!

Igår när jag var på jobbet, så tänkte jag för nöjes skull logga in och kolla min blogg statestik. Vi hade gjort färdigt allt jobb, alla var i sängen och allt var klart. Jag och K satte oss och snackade skit, skrattade och hade oss. Och tro och häpnad – igår hade jag 295 unika besökare och nu idag (hittills) har jag haft 95 unika. Det går bättre här än på andra portaler, jag är fortfarande chockad men så jävla glad. Denna portal håller verkligen vad de lovar, att puscha upp bloggarna så de blir stora och hjälpa till med samarbeten. Och sen vet jag ju att de flesta som är inne dagligen är ju mina tre stalkers som inte riktigt kan hålla sig undan mig av någon sjuk anledning. Men haters only gonna make you famous, right? 😉

Jag klagar då inte. Har man inget liv så har man inte. Tydligen måste mitt liv vara mer intressant, än deras?! Eller?

Nåja, första tvätten är upphängt, sen körde jag en till sen får det vara bra för idag jag känner att ryggen inte klarar av mer ärligt talat. Tog ju alvedon då jag vaknade men kan inte ta fler förrän senare, typ vid 16.00 ungefär. Huuuugaa! Hatar när min rygg jävlas, det liksom kommer och går (har ju problem med några kotor) och kanske detta har uppstått pga att mensen är på väg. Är som på sista raden på mina ppiller; Qlaira.

Brukar få en extrem ryggvärk vid mensen, sen känner jag att humöret är åt helvete också och vissa dagar blir det så innan och under mens och sen ska vi inte snacka om självförtroendet och självkänslan just nu. Hur snygg jag än vet att jag är, och hur nöjd jag än är över min kropp, och även om jag vet att jag är en bra människa så lyckas mensen förstöra det fullständigt för mig under denna period men det går faktiskr upp och ner. Tror många kvinnor därute känner igen sig, right?

Nåja jag brukar ta tabletter, och ibland hjälper de men nu de senaste dagarna har jag inte känt ett piss. Varken gladare, eller större sexlust. Kanske för att jag slutade ta de i ett par dagar – big mistake säger jag bara. När jag hade tagit de under två veckors tid var humöret verkligen på topp. Var mycket gladare, full med energi för kände mig piggare och hade en sjukt bra sexlust. Men när jag slutar tar de, så tappar jag energin totalt inklusive lust till sex. Många tror säkert de är bullshit men tabletterna innehåller L-Arginin och L-Citrullin och flera olika vitaminer och mineraler som magnesium, vitamin C, E, B6, B2, B12 och niacin.

  1. Biotin, vitamin B2 och niacin bidrar till att bibehålla normala slemhinnor.
  2. Vitamin C och magnesium bidrar till normal energiomsättning och till att minska trötthet och utmattning.
  3. Vitamin C och E bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress

Jag lovar er, sexlusten ökar, humöret blir såååå mycket bättre med dessa. De funkar då iallafall för mig så måste komma ihåg att ta de varje dag. Man ska ta 3 tabletter dagligen, rekommenderas vid matinttag då tar kroppen upp de snabbare och mer effektivt men jag tar de enbart med vatten direkt på morgonen typ då jag har vaknat.

Ni kan köpa dessa piller här. Det finns även för män, de hittar ni här!

 

I samarbete med Sexleksakeroutlet.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *