Bedtime story

Precis lagt mig i sängen, började se filmen Grease men orkade inte vara vaken. Så ligger bredvid T och försöker slappna av. Måste tänka på att jag faktiskt är ledig en dag men man har jobbat i några dagar. Haft körigt på jobbet så att koppla av är svårt nu 🙁 Men ska försöka så jag får sova ut. Även om jag sov fasligt många timmar igår haha! ?

Känns som man är trött jämnt, vissa nätter sover jag för få timmar (vaknar och kan inte somna om) eller så är man så utsliten och trött pga de få timmars sömn man fått sååå man sover alldeles för länge en annan dag. Peeuuuw ?

Jaja godnatt babes ??

4 svar på “Bedtime story”

 1. Förstår det där med att varva ner efter ha jobbat kväll, inte helt lätt .. 😉
  Hoppas du kunde sova sen iaf<3

  Förresten tror det vart nåt fel med din länk sist du kommenterade, så kom inte in här på den 😉

  Ha en fin dag söta du 🙂

  Kramar!

  1. Nä var trött på jobbet, kom hem var trött då med sen poff blev jag plötsligt pigg HAHAHAH så jävla jobbigt men nu är de två arb dagar kvar seeen då du, är jag ledig helgen – woop woop 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *