10 saker ni inte visste om mig -

10 saker ni inte visste om mig

Jag är en snusare. Japp, det blev så tillslut men hade det på känn då jag velat testa länge. Jag kör påse, Catch XR mint slim large white.

 

Jag föredrar hundar framför katter. Hundar är människans bästa vän, som ordspråket lyder. Jag har de tre bästa hundarna ever.

Jag är beroende utav coca cola. Faktiskt mer än vad jag är beroende utav kaffe. Men tror inte att det är en nyhet för många 😉

Jag föredrar nätter framför dagar. Ja jag är en vampyr. Så var det med det.

Jag har svårt att förlåta. Har man sårat mig för många gånger, så pass att känslorna har dött. där jag har slutat bry mig, då är det officiellt. Det finns inget kvar. Varken tillit, känslor eller ens att jag bryr mig. Whats done is done.

Marddrömmar påverkar mig. När jag har hamnar i REM sömn då känns allt som verklighet, då menar jag drömmar. De kan påverka mig som fan, och det kan ta ett tag innan jag kan släppa de.

Jag älskar skräckfilmer och Sex and the city. Japp, nu har jag sagt det. Bästa filmerna och tv serien ever.

Jag diggar Paris Hilton. Japp, av någon sjuk anledning gillar jag henne. Kanske för att hon är blond, snygg och är rätt skön på sätt och vis. Eller så är det för att alla andra hatar henne, och jag är en sån som går emot strömmen. Gäller även Britney Spears, fast i det syftet diggar jag Brittans musik OCH parfymer. Mmm 😉

Om jag verkligen älskar någon bryr jag mig. Spelar ingen roll på vilket sätt, öppnar jag käften no matter what – då bryr jag mig. Jag älskar.

Om jag inte vill veta av en person då är det så och inget jag kommer att ändra min åsikt om. Bloggkommentarer, sms, mail, telefonsamtal – alltså det spelar ingen roll! Just stay away from me. Hatar stalkers som bara tänker på sig själv men inte respekterar vad JAG vill. Vidrigt och respektlöst beteende.

Written by

4 comments / Add your comment below

 1. Ohh så kul att läsa om dig! gillar verkligen såna här typer av inlägg-känns som man lär känna Dig bättre 🙂
  Jag är ungefär likadan på förlåta-punkten, har man sårat mig för mycket-då är det liksom kört helt enkelt.

  Håller med! Älskar sex and the city. Bästa serien ju! 🙂

  Ha en fin dag Fina Du<3

  Kramar!

  1. Nej men gud så kul då lär jag garanterat komma med fler såna inlägg jag lovar 😉

   Ja men precis, jag har fler som vill ha min förlåtelse, bli min vän igen och vet du – de går inte för de är likadana ännu med pikande inlägg, kallar en för psykopat och hela den baletten sen kommer de och smörar med ynka äckliga kommentarer..men de förändras inte och har inte gjort sen 2013 så nu är de fan slut med detta.. alla förändras inte så var det med det 🙁

   Jaaa sex and the city är bäst 😀 Kram bästa du <3

Kommentera