Lite nytt från Elgiganten

Fick ett paket från Elgiganten för ett tag sedan, en laddare till den bästa mobilen ever – iPhone och hörlurar. Sladden var dock slut och skulle skickas senare. Och idag hämtade jag ut den.

Min andra iPhone laddare blev stulen då jag var på jobbet, hade två stycken från början. En som jag alltid hade med mig i mina handväskor och resväskortyp en reseladdare och en som jag alltid haft hemma. Men en kväll när jag kom hem från jobbet så var den borta från min väska.

Hade laddat mobilen en stund på jobbet, packade ner den i väskan och stängde den och jobbade sista timmarna innan hemfärd sen hemma – borta!

Aldrig får man ha något ifred. Även en av avdelningarnas mobilladdare (vi har mobiler på varje avdelning så anhöriga, sjuksköterskan kan nå oss jämnt eller om personal behöver ringa av en avdelning) men den är iallafall spårlöst borta. Så de kommer och laddar på våran avdelning.

Vad är det för jävla sätt? Va?

Nåja, har fixat en ny och nästa gång sätter jag ett alarm eller taggtråd runt mina väskor. Ingen jävel har rätt att rota i de!

Ej i samarbete

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *