Vilken bloggportal ska man välja

Hej på er mina fina! 😀

När det kommer till bloggportaler så är jag väldigt kräsen, det vet nog de flesta om och den bästa portalen jag någonsin har bloggat på var faktiskt fames.se sen har jag som ni redan vet hoppat mellan en massa olika portaler och haft svårt att liksom hitta min plats och där jag faktiskt ville blogga. Jag var på nouw ett bra tag men tänkte ge upp allt, och stanna där trots att trivseln inte varit till 100%, för trodde inte att jag skulle hitta en portal som passar mig bättre.

Men hittade delacay.com och när jag reggade mig så var det så mycket nytt och det gjorde mig osäker till en början. Vågar jag testa denna? Det visade sig vara det bästa beslut jag någonsin har tagit.

De är så hjälpsamma, lyssnar och puschar på en att blogga och vet ni, de tar åt sig av ideer. Exempelvis har de lagt till google translate för jag rekommenderade det för det är bra om folk i andra länder kan lockas och läsa min blogg. Ja era bloggar också som är på Delacay.com

De la in funktionen i eftermiddag OCH man kan ändra färger, rubrikfärger mm. Helt otroligt! De har hjälpt mig med domänen som förtillfället inte riktigt funkar som den ska så ni får besöka min blogg genom http://blondinas.se/ så länge tills jag får svar från Loopia och de har kollat upp vad problemet är.

Jag är så nöjd att jag t.om på jobbet känder hur det pirrade i magen så fort jag tänkte på min nya portal som jag äntligen slagit mig till ro på. Det bara brinner inom mig, tänkte på alla samarbeten jag hjälper att puscha på. Detta verkar vara en väldigt vuxen och seriös bloggportal.

Ja, du måste känna att du trivs där du bloggar – du ska inte vara där alla andra är och jag anser att ingen portal har varit så här hjälpsamma som de på Delacay.com är. Tro mig!

Jag gjorde ett klokt val att lämna nouw.com, inget ont om den portalen men kände jag börjar bli för gammal för den och måste köra mitt på en mer vuxen portal. Sen att Delacay.com kör med wordpress är bara 10 ggr bättre.

Satsa på det du vill göra, bry dig inte om vad andra tycker och tänker. De har ingen susning om vem du är eller vad du har för drömmar.

 

6 svar på “Vilken bloggportal ska man välja”

  1. JFIF``;CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82 C    !'"#%%%),($+!$%$C   $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$dd" }!1AQa"q2#BR$3br %&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz w!1AQaq"2B #3Rbr $4%&'()*56789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz ?T ԱBXײݎ(kms$=?K-xQ ø)aI+:Vj oV'W IOoKiˌұUSGE ߾:qobm9<2G5dK'QWQw`mJúN+D(N*AF8Kfv#[ xp,X% #R@+uku [9\%"y??yQg)jtQ&=ƹb{w4*}:eOÿ^oBMKSW'ֽ¿ c;vEU)Z*\Zn[aI;H0G\Ľ >QPSЩ*MOlY>XqzW :VѾjwgh"4SFU\;Jtk]-:~Z< ZKl8yZE73Cב+arR &dyC=9L,|Z$Pֻhh]UUŜ4r\V \[JW6Bn\el\ZYb\+C3G?$D9hZPy4VWBhЂWl3՞j$,Sn{yU=閐żX/; NSzPz4& hR[b@AYvO&sǩ5}0{ W8CynFnϩk:PB|ũ#ACk\i,aOS_5+VK 0oO'ؚ-9ddƥS#nA+|ǻB@bAziFI[{o) 6,pBC'+<:ڷ%5c俏7;IvACK)@+H1!?,YkY[=_4ۖHuڥAB|:n +w5膡$T]cayS).~Ys?wAnDB/ǩ+ڸMv(@Xgem׵z>guznEُĨ?~kr#f!1ܜmqvCήt˿49iXݜOڭA$1!wImiM;m Uw:7n'8`ONmL7剭}Eu\yFP=jM>Q3\Ѳ6.Y=YoU׵Uhhe-!?ʾq!w[\m|#_4|'忇kԲM{ƕ-+֒s$i3H#vqzxF;ٮZ;Lق(1?0 9E8Kn IN;96BE.߰TP;琕ɺVD<CZV~L24+Knaky7sYύ5%i~I\6w/sr'!X)/n k}٭cC9\PГ"j/ƪT3N3CW*2㙌.?k Wjܕ=ȬJ] fPզk ,R451x;04y>9(ӡu(.ΌlCX%6ZٗV˽y{Er0 ћ[)}뜾! ~mǮ{"[9Td,yhrŠ( ((Usp玔QI\9Y\E._$ѝUsRuRz($TQEQ!EP skriver:

    Vad kul att du också hittat hit 🙂

    1. Visst är de 🙂 Gillar den här portalen asmycket, nu har man hittat rätt 😀 Tack för din kommentar, kul 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *