Tagit en powernap & vårda ditt hår med Riccin kallpressad

Hej babes 😉

Vilat i några timmar, var tydligen väldigt trött och ja det var behövligt. Jag jobbar samma tid imorgon, från 06.15-16.45. På ett sätt är det skönt att jobba påsken, får lite extra betalt sen är det så mysigt att vara på jobbet med gamlingarna 🙂 Det är ju så tacksamma och goa.

Köpt på Apotea.se

Måste förresten tipsa er om en olja, denna ska tydligen hjälpa håret att växa. Har faktiskt märkt resultat plus de är en vårdande olja.

Gör så här:

Blöt ditt hår, massera sedan in olja i hela håret. Även i topparna. Vira sedan en handduk runt håret och ha den i under ca 30 minuter. Skölj ur, schamponera och balsamera. Oljan kan du använda 2 ggr i veckan.

 

Ej i samarbete

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *