Nybadad & nybadade chihuahor

Hej på er 🙂

Vi tog just ett varmt bad, jag och sambon. Fan vad skönt det var. Ibland behöver man koppla av ordentligt. Eller hur? Passade på att bada chihuahorna också, de var inga problem alls. Så duktiga alla tre, de vill inte till en början men är så lugna väl i badkaret 🙂 Gillar era hundar att bada?

Är ny på portalen, mycket att lära. Men WordPress är väldigt enkelt bara det att den här portalen har massor med nytt som fick mig att höja på ögonbrynen och vilken service man får. Så hjälpsamma och trevliga 🙂 Så glad man blir!

Detta ska bli spännande som fan, har som fastnat för länge på alla andra portaler. Liksom blivit bekväm att man inte har märkt alla nya som ploppat upp.

Detta lär bli fettbra, bara en bra header som fattas. Vilket jag måste fixa nu i veckan då det är så satans bra väder. Förut har det varit alldeles för kallt eller så har det snöat men nu för en gångs skull så har det blivit varmare, solen skiner och vårkänslorna blommar. På hög tid att hålla ett löfte åt företaget jag samarbetar med. De bilderna (om de blir bra) hamnar på deras hemsida 😀

Nu funderar man på mat, är superhungrig men vet inte vad jag vill ha, några idéer någon?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *