Lugn och mysig kväll

Underbart!

Vi har haft en lugn och underbar kväll, bara myst framför tvn och kollat på dokumentärer. Sov för länge idag, då jag inte kunde sova häromnatten sen somnade en stund i soffan med sambon så blev jag plötsligt pigg. Att jobba nätter, sen kväll och sen skiten jag haft i kroppen. Influensan så blir man helt off i hela psyket. Plus har drömt sjuka drömmar i flera nätter därför jag nog inte har velat lägga mig. Får hoppas jag får några timmars sömn men att tvinga mig att sova nu funkar bara inte på mig.

Tröja och byxor köpta här!

Ska jobba 6.15-16.45 både imorgon och på söndag. Får hoppas det går bra.

Nu ska jag fortsätta se dokumentärer med min älskade sambo och hoppas jag blir trött snart 🙂

Puss ❤️

Ej i samarbete

2 svar på “Lugn och mysig kväll”

    1. Jo vi bor inte i något bra område just nu, jag har ju bara bott här i ett år. Sambon är väl mer van än jag :/ Men vill verkligen flytta och komma ifrån allt det här 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *