3 ÅSIKTER SOM JAG STÅR FÖR

❤️ Alla gör vi misstag - vi alla har bra och dåliga sidor. De människor som enbart fokuserar på ens dåliga sidor tycker jag inte förtjänar att få finnas i ens liv. Tycker helt klart man ska lyfta upp de FINA och GODA sidorna hos varandra, just de sidorna som får en att tycka om en annan. För självklart bör det måste ju finnas en anledning till varför du vill ha personen i ditt liv?! Ja men berätta om VARFÖR då? Varför är hon/han en så bra vän? Varför är du tillsammans med henne/honom? Varför älskar du henne/honom så mycket som du gör? Vad är de för sidor hos henne/honom som får dig att le av lycka över att ha henne/honom i DITT LIV! Sluta älta på gammal skit och gamla misstag och annat tjafs, och sluta för i helvete med att dra upp det varenda gång du blir förbannad. Nej jag är inget helgon själv det vet jag så mycket väl själv - men det tåls ju att fundera på.

❤️ Somna aldrig osams - Jag står för detta. Jag vet personligen att INGENTING blir bra. Vissa glömmer saker som skett dagen efter, medans andra mår skit pga allt. Varför? Jo för att ingenting blir bra eller löst genom att dra ut på saken. Bästa är att helt enkelt prata igenom saker och ting, att kunna lyssna på varandra (inte skrika på varandra), reda ut allt, be om ursäkt och bli sams. På så vis kommer man närmare varandra, blir man aldrig sams så skjuts man ifrån varandra tills det inte finns någonting kvar. För det är alltid någon som helt enkelt inte orkar eller har några känslor kvar. Ta hand om varandra.

❤️ Ge fan i att vara otrogen - Vad fan är det för fel på dessa hjärtlösa inkompetenta idioterna? Fattar de inte hur mycket det sårar? Hur mycket de förstör? Vem kan ens komma på en sån sak att vilja ha sex med en annan bakom sin partners rygg, som de påstår sig älska. Jag personligen skulle aldrig förlåta otrohet oavsett hur starka känslor jag än har. Jag garanterar att de DÖR i samband med sveket, besvikelsen och hatet - där och då.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström
Emma Engström,
Håller SÅ med dig i alla de här punkterna ska du veta, så himla bra!! Ala borde verkligen ta del av det här <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Blondina
Blondina,
Ja verkligen ❤️
nouw.com/blondina
Melina Björkman
Melina Björkman,
Håller med dig till hundra procent! Så otroligt bra skrivet ❤️
nouw.com/melinabj0rkman
Blondina
Blondina,
Tack snäckan 🙏🏻❤️
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229